© 2021 Oy Bakom Micken Ab | 2561236-1 

KAJ KUNNAS

Tämä verbaliikan maestro on 25 vuoden aikana tehnyt tuhansia tunteja suoria lähetyksiä ja ollut mukana mm. kymmenissä jääkiekon MM-kisoissa sekä yli tusinassa Olympialaisia.

Urheilun lisäksi Kaj on isännöinyt vaalistudioita ja visailuohjelmia, kirjoittanut kirjan sekä juontanut lukuisia tapahtumia.

Kaj on juontajana ja puhujana nokkela ja hänen innostuksensa sekä positiivisuutensa tarttuu helposti myös yleisöön. Tästä miehestä et voi olla pitämättä. Hän on juontanut niin yritysjuhlia ja gaaloja kuin messutapahtumia sekä erilaisia kilpailuja. Moderointi on myös Kajn ehdottomia vahvuuksia.

Luennoitsijana ja puhujana Kaj esiintyy säännöllisesti yritystilaisuuksissa ja kouluissa sekä Suomessa että Ruotsissa. Kajn aiheet ja teemat liittyvät urheiluun, intohimoon, iloon ja inspiraatioon. Hän on oiva puhuja terveydestä, liikunnasta ja hyvinvoinnista. Kaj käsittelee myös tunteita, positiivista ajattelua ja keskinäistä kunnioittamista.

Sosiaalinen Kaj viettää vapaa-aikansa mökillä halkoja hakkaamalla ja kalastamalla. Hän matkustaa paljon ja tavoitteena on vierailla 100:ssa eri maassa. Kajn erikoisosaamista ja vahvuuksia ovat urheilu ja yleissivistys.

Puhuu ja luennoi:
– Urheilusta, intohimosta, ilosta ja inspiraatiosta.
– Terveydestä, liikunnasta ja hyvinvoinnista.
– Tunteista, positiivisesta ajattelusta ja keskinäisestä kunnioittamisesta.

Juontokielet: suomi, ruotsi ja englanti.

Top