© 2021 Oy Bakom Micken Ab | 2561236-1 

KAJ KUNNAS

Den här kreativa och suveräna ordbrukaren har under 25-års tid gjort tusentals timmar direktsändningar på tv och radio samt deltagit i tiotals hockey-VM och över ett dussin Olympiska spel.

Som en mångsysslare har Kaj dessutom varit värd för valsändningar samt gameshower, skrivit en bok och agerar regelbundet konferencier.

På scenen är Kaj kvicktänkt och hans entusiasm samt positiva utstrålning smittar enkelt av sig på publiken. Du kan inte låta bli att tycka om den här mannen. Kaj har varit konferencier för alt från firmafester och galor till mässor och olika sorters tävlingar. Moderering av paneler och debatter hör också till hans specialiteter.

Kaj talar och föreläser regelbundet både i Finland och i Sverige. Till hans ämnen hör sport, passion, glädje, inspiration, känslor och positivt tänkande. Han föreläser vid allt från företag till skolor om vikten av hälsa, att röra på sig, respekt och hur man mår bra.

Stugliv, vedhuggning och fiske är saker som Kaj sysslar med under fritiden. Han reser mycket och ”samlar” på länder med önskan att någon dag nå upp till 100 stycken. Kajs specialkunnande och styrkor är sport, språk – och allmänbildning, i och med att han är otroligt intresserad av allting.

Talar och föreläser:
– Sport, passion, glädje och inspiration.
– Vikten av hälsa, att röra på sig och hur man mår bra.
– Känslor, positivt tänkande och respekt.

Språk: svenska, finska och engelska.

Top